• Rajzfilmekonline.wordpress.com:

Mi lesz jelen oldal sorsa?
Az oldal nem szűnik meg,mert tudjuk sokan megszoktátok ezt a címet így hát nagy változás nem lesz. Az eddigi bejegyzések is megmaradnak,sőt még a táblázatok is,csak a videók költöznek át. Az online linkre kattintva automatikusan átirányít majd a megnézendő részhez.Idővel majd ha jönnek az új sorozatok ezen az oldalon már nem lesz bekategorizálva,csak a főoldalon lesz képként feltüntetve.Rákattintva átirányít az új oldalra.
Ezen kívül az oldalon fogjuk írni tovább is a blogot,tehát akit érdekelnek az újdonságok érdemes használni ezt a címet is.
Az oldalon lévő hirdetések és még néhány kategória megmarad,de nem lesz átrakva az új oldalra. Mivel teljes képernyős lesz így hely sincsen, plusz nem akarunk egy reklámot sem.Tervezünk egy “okos” keresőt,tehát nem muszáj majd vissza klikkelni erre a címre🙂
Hamarosan még több információ!

https://i1.wp.com/web.archive.org/web/20141204202053im_/https://rajzfilmekonline.files.wordpress.com/2013/05/bannerem.jpg

Íródott: 2015.08.03
 • Új oldal:

Mint már többször írtuk,hamarosan megújulunk. Eddig úgy volt,hogy csak egy lejátszó lesz,de aztán már egy komplett oldal elkészítésére jutottunk.Az,hogy mikor lesz kész azt nem tudni. Egy biztos, folyamatosan dolgozunk rajta. Bízunk benne az új Classic Cartoon mindenki számára hasznosabbnak fog bizonyulni,mint a jelenlegi. Azért is,mert meg lehet tekinteni számos rajzfilmet Full HD minőségben. A második, a könnyebb link beküldési lehetőség. Az oldal teljesen automatikus, senkinek nem kell szerkesztőnek lenni,még nekünk sem,csak beküldeni a linkeket. Az oldal a kategorizálást és minden mást is automatikusan fog végrehajtani. Regisztráció és egyéb akadályok nélkül lehet majd használni minden opcióját. A legfontosabb újítás az,hogy a videókból eltűnnek a reklámok (vagyis csak a lejátszóban) . Természetesen lehet linkek közül is majd válogatni. Mivel a lejátszó abszolút béta lesz,ezért biztosítva lesznek  külső linkek.Általában mi Vidto-ra töltsük fel a részeket,majd a többi az általatok beküldöttek.
Hogy is fog kinézni ez a lejátszó?
Az oldalon már került fel hasonló megoldású “saját” lejátszós dolog,de ez nyomába se ér annak ami lesz,bár kívülről nagyon hasonló. A mi megoldásunk nem fog behalni,maximum csak az,ahová fel lettek töltve az epizódok és ezáltal nem tudja lejátszani sem. Azok,akik már jártasak ebben a dologban tudják szükség lehet JAVA-ra. Számos lehetőség közül próbáltuk azokat kiválasztani amelyekhez nem fog kelleni,így egy kis töltődés után azonnal indítható a videó. Az,hogy gyors lesz-e vagy nem az a szerver túlterhelésétől számít. Mivel Full HD-ről van szó azok bizonyára lassabbak lesznek mint a rosszabb minőségűek. Arról nincsen szó,hogy órákat kell majd várni a töltődésre. Minden számítógépen és mindenkinek akiknek van internet hozzáférésük kisebb-nagyobb töltődés után el kell indulnia a videónak. Mint írtuk lehetnek hibák,amiket majd jelezni kell felénk.
Most is és az új oldalon is lesz link ellenőrzés,de ez sem jelenti azt,hogy 100%-ban kiszűri a hibás videókat.Hamarosan még ezen az oldalon fogom közzétenni azoknak a videós oldalak listáját amit elfogadunk. Azért nem tudjuk minden portál linkjét elfogadni,mert nem tud mindent ellenőrizni a program. Például Happystreams is ilyen vagy akár az Indavideó,Dropvideo .. stb ..
Hogyan érhetem el az új oldalt?

Már körülbelül 2 hónapja elkészült a rajzfilmekonline.tk domain név. Próbáltuk minél hamarabb kirakni,hogy a lehető legkényelmesebben tudjatok átállni az új címre. Tehát a főcím a rajzfilmekonline.tk lesz,de senki se aggódjon a wordpress.com is megmarad. A hátránya annyi,hogy frissítések nem lesznek kiírva,de sorozatok feltöltése után a poszterkép itt is megjelenik. Sőt automatikusan átnavigál majd az adott  rajzfilm adott részére. Nagy változás nem lesz, a táblázatok is megmaradnak majd egy ideig.

Egyenlőre több hírrel nem tudunk szolgálni,de amint lesz kiírjuk ide a blogba.Célkitűzésünk továbbra sem változtak: Prémium minőség továbbra zökkenőmentesen és ingyen. Hosszabb távra feltöltőnek lehet jelentkezni skypen a Rajzfilmek.online névvel. (Dexteres prof.kép)

https://i1.wp.com/web.archive.org/web/20141204202053im_/https://rajzfilmekonline.files.wordpress.com/2013/05/bannerem.jpg

Íródott: 2015.07.13
 • Betiltott rajzfilmek:

Régebben több oldalon is összegyűjtötték köztük a Rajzfilmövezeten is a betiltott rajzfilm részek epizódjait. Angol nyelven számtalan ilyen epizód található meg interneten,csak be kel írni YouTube keresőjébe, Banned Cartoons. Az oldalon nem tervezzük betiltott rajzfilm epizódokra feliratot készíteni,de ha van rá igény megteszünk minden tőlünk telhetőt! Ezúttal szeretnénk megköszönni Gundel93-nak a segítségét.
Eddig feltöltött epizódok:
1 – Dexter Laboratóriuma -A  Gorombaság eltávolító magyar felirattal
2 – Donald Kacsa a Führer arca magyar felirattal
Hamarosan új dolgok lesznek az oldalon,ha minden jól megy továbbra is! Figyeljetek nagyon!

https://i1.wp.com/web.archive.org/web/20141204202053im_/https://rajzfilmekonline.files.wordpress.com/2013/05/bannerem.jpg

Íródott: 2015.07.05
 • Anime:
  Egy animés oldalra keresnek feltöltőket (indavideó embed kicsit felfűszerezve) azaz nem kell nagy dologra gondolni. Nincsen szükség hiper internetre elég az is,ha van.Az oldal linkjét azért nem tettem ki,mert elegendő feltöltő nélkül az oldal nem tud működni,ugyanis pár ember nem tudná kielégíteni milliónyi ember szükségleteit. Mivel animéről van szó várhatóan eléggé hamar elég nagy nézettsége lesz az oldalnak,ami pénzt fog eredményezni.Nem érdemes kihagyni. Jelentkezni  mailban lehet, nálunk.

https://i1.wp.com/web.archive.org/web/20141204202053im_/https://rajzfilmekonline.files.wordpress.com/2013/05/bannerem.jpg

Íródott: 2015.06.26
 • Lejátszó:
  Tisztelt látogatók!
  Egyenlőre az még tisztázatlan,hogy új oldal is létre jön a rajzfilmekonline.tk domain név alatt,de az már biztos,hogy a “saját megosztónk”elkészül. Remélhetőleg többé nem kell aggódni a kellemetlen hibaesetek miatt,vagy koholt vádolgatások miatti videók törölésére. Természetesen jogi probléma esetén a videókat továbbra is eltávolítjuk,ha a panaszos tudja igazolni panaszát.
  A lejátszó létrejötte természetesen nem csak a törölések és egyéb problémák miatt készül el,hanem azért is,hogy sokkal jobb minőségben lehessen megtekinteni a rajzfilmeket.A jelenlegi megosztókon látott videók képminőségét nem fokoztuk le konvertálással mégis sokszor eléggé “szemcsés” a videó képe. Az internetes szolgáltatások közül az egyik legjobb képminőséget adó ingyenes szolgáltatás a Vidzi,de ez sem HD. Célunk az,hogy a lehető legjobb képminőségben lehessen megtekinteni a videókat továbbra is ingyen. A cél eléréséhez tényleg már csak néhány napot kell várnunk.
  Néhány hónapos béta üzemmód után elindítjuk élesben is amikor már lehet nem kerülnek fel mellé más megosztókról linkek,hanem csak a lejátszó lesz,de erről még jelenleg beszélni nagyon korai lenne.Problémák esetén ki fogunk rakni egy bejelentő gombot,ha bármi baja lenne és mi nem vesszük észre.Bízunk benne mindenkinek hasznosnak fog tűnni a lejátszónk.Köszönjük a támogatásokat,és tanácsokat!
*¹:Tájékoztatjuk,hogy nem saját szerverre megyünk, hanem egy külföldi videós megosztóra. A jogi nyilatkozatban foglaltak továbbra is érvényesek lesznek!
*²:Próba üzem,teszt alatt fut minden.Bármikor bármi hibát kidobhat.

https://i1.wp.com/web.archive.org/web/20141204202053im_/https://rajzfilmekonline.files.wordpress.com/2013/05/bannerem.jpg

Íródott: 2015.06.16
 • Happystreams:
  Köszönjük jelzéseket, valóban valami baja lett Happystreams-nak, és törölt mindent.
  Sajnos mint mindég sikerült most is kiválasztanom egy pénzleső videós oldalt…A problémájuk vélhetően az,hogy nem százezren nézték a videókat és nem küldtem nekik havi szinten a 5-6 $-t. Két okból: 1;Ingyenesnek mondják magukat,2;Nagyon lekonvertál.Tehát akik lopnak inkább ők,de nem firtatom.. Ingyenes megosztó.. Bízzunk benne Vidzi,Vidto,és Exashare beválik. Jó hír,hogy tervben van némi változás a videók terén,mert ez nem állapot. Pár nap múlva elindulhat egy teszt a rajzfilmekonline.tk oldalon. Addig is frissítések nem nagyon lesznek bár páran küldtek be újabb sorozatokat még sem tudom kitenni  mert internetemet belassították, illetve a számítógépem is tönkrement……..

  https://i1.wp.com/web.archive.org/web/20141204202053im_/https://rajzfilmekonline.files.wordpress.com/2013/05/bannerem.jpgÍródott: 2015.06.12

4 Responses to

 1. Galajda Heni says:

  nekem tetszik remélem másnakis

 2. Judy says:

  Nagyon klassz oldal! Csak így tovább!😀

 3. CSUNCSIKA says:

  A freeblog elég halottnak tűnik már nekem, szerintem felejtsd el, mert nem lesz jó, ha azt gondolod, hogy maradhat az oldalad, amikor már nem elérhető. szóval a freeblogos adminok sz@rnak bele. nekem is itt volt egy látogatott blogom és egy jó ideje csak hibaüzenetet ír… egyék meg a főztjüket!

  Mikor lehet letölteni a Wunschpunsch többi részét? Pumukli a tengeren sorozat várható?

  • Mr.D says:

   A Wunschpunsch c. rajzfilmet küldik,így nem tudom mikor lesz új.
   A Pumukli a tengeren sorozat nekem sajnos nincsen meg,de még beküldhetik🙂
   Én is így vagyok a Freebloggal próbálom átpakolni minél hamarabb az ott fent lévő meséket.Megkérdeztem az ottani egyik Admint és állítólag nem szűnik meg….de….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s