Információk


2016.09.19


-Az sgforum.hu oldal megszűnik a közeljövőben,ezáltal a fórumunk már csak olvasható módban elérhető a feltüntetett ideig. Akik szeretnének kérdezni megtehetik a facebook oldalunkon.


2016.09.18


-Tájékoztatunk mindenkit,hogy jelen oldalon már nem igen várható frissítés. Az új oldalra az átköltözés sikeresen megtörtént. Jelenleg a kinézeten és még néhány fontos dolgon dolgozunk. Ámbár az indulást szeptemberre terveztük,de mint mindég tutira nem úgy sikerültek a dolgok ahogy eltervezzük.
Ami biztos: Thevid-en a prémium számla lejár decemberben és valószínűleg minden videó törölve lesz. Mielőtt lejárna addigra már várhatóan minden elkészül.


2016.09.10


-A mai nappal Thevidről letölthetőek a videók prémium számlával.

-Egy álom válik valóra,hamarosan elkészül béta verzióban a rajzfilmek.online. Nagy változás nem igen lesz,jelenleg célunk a pénz keresés,hogy később tudjuk a fizetni a szervereket. Kérjük,akinek van valami észrevétele problémája az új oldal kapcsán írjon facebook oldalunkon,vagy az új oldalon lévő vendégkönyv menüpontba!
Egyenlőre több információt nem tudunk mondani,de amint egy kicsit biztosabbak lesznek a dolgok ide kiírjuk😉 Köszönjük a segítséget,és a megértéseteket!